Skip to content

Flytande akvarell

Måndag 10 juni – tisdag 11 juni

Typ
Sommarkurs
När
Måndag 10 juni – tisdag 11 juni
Längd
2 dagar
Plats
Nyckelviksskolan, Lidingö (Stockholm)
Nivå
För nybörjare, inga förkunskaper krävs
Kursledare
Kristina Bength
Pris
2 700 kronor
Antal platser
16

Vi inspireras av olika konstnärer som använder akvarelltekniken på diametralt olika sätt. På denna kurs får du grepp om den flödiga akvarelltekniken och upptäcker din egen bildvärld.

kursledare

Kristina Bength
Hemsida

Kristina Bength är bildkonstnär och jobbar i akvarell. Hon utbildad vid Gerlesborgsskolan, Konsthögskolan Valand, Göteborg och Konsthögskolan i Stockholm. Hon har genom åren gjort en rad omtalade utställningar på gallerier och konsthallar framför allt i Sverige men också i Paris och New York. Hennes senaste utställning ”Inverse Horizons” var hösten 2023 på Galleri Flach i Stockholm. Kristina är lärare i teckning och måleri på Nyckelviksskolan och utbildningsansvarig på utbildningen Arkitektur och design.

Material. Ta med dig.

Ta med penslar, akvarellpapper 300 gram och förkläde. Akvarellfärger finns att låna. Akvarellpapper finns även att köpa till självkostnadspris.

Schema

Kursen pågår kl 10.00-16.00 med en timmes lunch.

Frågor?

Vid frågor, mejla kurs@nyckelviksskolan.se

Allmän kursinformation Bokningsvillkor

Registrering

För att säkra en plats på kursen behöver du göra följande: Fyll i dina kontaktuppgifter. Godkänn också vår insamling av personuppgifter och att du har läst och godkänner våra bokningsvillkor. Betala handpenningen på 1 000 kr.
Det finns platser kvar på denna kurs.
Inte en giltig e-postadress
Stripe är en tredjeparts betallösning som gör det möjligt att ta emot swish- och kreditkortsbetalningar. Stripe följer de strängaste kraven på säkerhet i branschen.