Skip to content

Introduktionskurs

Längd
2 dagar – torsdag och fredag 13-14 april 2023 kl 8.15-16.00
Typ
Kurs
Plats
Lidingö (Stockholm)
Studieavgift
900 kronor

Denna information ligger kvar även efter passerat kursdatum för att visa att vi håller introduktionskurs en gång om året och tänker fortsätta med det.

Introduktionskurs på Nyckelviksskolan
torsdag och fredag 13-14 april

Är du intresserad att söka till Nyckelviksskolan? Du kanske inte är säker på vilken av våra utbildningar du vill välja. Kanske känner du dig lite osäker, inte minst på det här med arbetsprover? För dig har vi utvecklat en tvådagars introduktionskurs torsdag och fredag 13-14 april 2023. Jobba med några av våra lärare under två dagar i olika verkstäder och ateljéer, testa hur det är att vara studerande här och känn på miljön.

Vi erbjuder två olika varianter:
• Introduktionskurs för ettåriga utbildningar
• Introduktionskurs för programmet i Konst- och hantverkspedagogik

upplägg

Under introduktionskursen till de ettåriga utbildningarna får du pröva och öva grundläggande skiss- och formövningar med några av våra lärare i olika ateljéer och verkstäder – teckning och måleri, textiltryck, trä och metall. Målet är att du efter kursen kan skapa mer genomtänkta arbetsprover för att söka till Nyckelviksskolan eller någon annan motsvarande utbildning. Du får också mer information om skolan och dess utbildningar.

På introduktionskursen för programmet i Konst- och hantverkspedagog får du dessutom veta mer om yrket och utbildningen och ha olika workshops.

Vi börjar på torsdagsmorgonen den 13 april från kl 08.15-09.00 med att samlas kring en frukostmacka, kaffe eller te, gruppindelning och en kort presentation. Sedan pågår kursen till kl 16.00. Vi kör halvdagspass i olika verkstäder och ateljéer.

På fredagen den 14 april är bjuds åter åter frukostmacka, kaffe eller te från kl 08.15 och sedan pågår själva introduktionskursen kl 09.00-16.00.

Ta med egen matlåda till lunch båda dagarna (vi har mikrovågsugnar).

Anmälan

Det finns hela 64 platser till introduktionskursen för de ettåriga utbildningarna och 16 platser till introduktionskursen för programmet i Konst- och hantverkspedagogik. Det går att anmäla sig så länge det finns platser kvar.

Kursavgiften 900 kr sätter du in på Nyckelviksskolans bankgiro 5022-1803 eller swisha till nr 123-513 78 15. Glöm inte att ange ditt namn och att inbetalningen gäller introduktionskurs! I kursavgiften ingår också material.

Kolla upp att du kan sätta av två dagar till denna introduktionskurs innan du anmäler dig och betalar kursavgiften. Anmälan och kursavgift är bindande.