Skip to content

Kortkurser – allmän information

Anmälan till våra utbildningar och kurser är, om inte annat anges, öppna för alla från 18 år.

Anmälan

Anmälan till en kurs sker genom att du fyller i dina uppgifter i formuläret på kursens sida. När du klickar på “Anmäl dig” kommer du till sidan för betalning. Där betalar du handpenningen på 1000 kr. Handpenningen, som är som en anmälningsavgift, är en delbetalning av kursavgiften. Du anses som anmäld när handpenningen är betald.

Din anmälan är personlig. Det innebär att du inte kan överlåta din plats till någon annan.

Kurserna har ett begränsat antal platser och först-till-kvarnprincipen gäller.

Om alla platser på kursen är tagna kan du skriva upp dig på en väntelista.

Kursavgift och betalning

Kursavgiften finns angiven i kursbeskrivningen. Beloppet som anges är inklusive handpenningen på 1000 kr som betalas vid anmälan. Kostnader för material kan tillkomma (se information i kursbeskrivningen).

2 månader före kursstart får du faktura på kursavgiften samt mer information om kursen i form av ett välkomstbrev. Betalningen ska vara Nyckelviksskolan tillhanda vid fakturans angivna förfallodatum.

Om du anmält dig till en kurs på vår hemsida, betalat handpenningen och fått en bekräftelse på betalningen så har du en plats på kursen. Kolla din skräppost bekräftelsemejlet inte har kommit fram.

Har du upplevt problem med betalningen är det viktigt att du hör av dig till oss för att få bekräftelse att din betalning gått igenom och att din kursplats är bokad.

Hitta hit

Nyckelviksskolan ligger högst upp på en kulle bland högresta tallar i ett äldre villaområde på Lidingö utanför Stockholm.

Om du åker hit med buss vill vi upplysa om att det är cirka 10 minuters promenad med uppförsbackar till skolan.

Kör du bil finns några parkeringsplatser på skolområdet. Fråga oss på kansliet var du kan parkera.

Vägbeskrivning

Olycksfallsförsäkring

Du behöver ha en egen hem- och personförsäkring som täcker olycksfall.

Luncher

Ta med egen matlåda till lunch. Luncherna intas på skolans uteplatser vid god väderlek eller i Ovala rummet på skolan. Det finns kylskåp och mikrovågsugnar i anslutning till Ovala rummet. 

Nöt- och parfymfri skola

Det finns kursdeltagare på skolan med allergi, mot nötter och mandel. Vi vädjar till alla kursdeltagare och personal att inte ta med någon slags nötter till skolan, ej heller mat eller bakverk som innehåller detta.

Likaså förekommer parfymallergi, så vi ber alla att undvika att bära parfym här.

Information om personuppgiftsbehandling

Nyckelviksskolan använder de personuppgifter och den information du frivilligt lämnar vid registrering eller kontakt med oss, som hjälpmedel i vår verksamhet.

Personuppgifter som kan behandlas är namn, mobilnummer, e-postadress, födelsedatum – uppgifter som enskilt eller tillsammans kan utgöra en personuppgift. Vi behandlar dina personuppgifter endast för att administrera ärenden, samt för marknadsföring av våra kortkurser och utbildningar och inbjudningar av evenemang till dig. Du har rätt att få uppgifter som finns sparade om dig rättade eller raderade. Begäran om detta kan du göra via mejl till kurs@nyckelviksskolan.se .

All hantering av personuppgifter sker i enlighet med EUs allmänna dataskyddsförordning General Data Protection Regulation (GDPR) och motsvarande svensk lagstiftning, samt de rekommendationer som ges av Datainspektionen / Integritetskyddsmyndigheten. På Datainspektionens / Integritetsmyndighetens webbplats kan du läsa mer om dessa regler. Du har också rätt att vända dig till Datainspektionen/Integritetsskyddsmyndigheten med eventuella klagomål om du är missnöjd med personuppgiftsbehandlingen, men vi hoppas såklart att du i första hand vänder dig till oss för frågor och begäranden kring vår personuppgiftsbehandling.